İçeriğe geç

Tanzanya Türkiye Büyükelçisi Kimdir

Tanzanya Ankara Büyükelçisi kimdir?

Tanzanya Ankara Büyükelçisi Iddi Seif Bakari ve Birinci Katip Diana John Mhina, 5 Şubat Pazartesi günü merkezimizi ziyaret ederek TÜRSAB heyetimiz ile bir araya geldi.

Darüsselam Büyükelçisi kim?

Yapı Merkezi tarafından inşa edilen Darüsselam-Dodoma demir yolu hattının resmi açılışı, Tanzanya hükümetinin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Törene Genel Müdür Büyükelçi Ali Onaner ve Büyükelçi Mehmet Güllüoğlu da katıldı.

Hindistan Türk Büyükelçisi kimdir?

Mansur Yavaş | Uzun süredir tedavi gören Ankara’daki Hindistan Büyükelçisi. Virander Paul’un ölüm haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Tüm…21 Haziran 2024

Sierra Leone Türkiye Büyükelçisi kimdir?

Büyükelçi Sibel Erkan’ın özgeçmişi: Napoli ve Burgaz Başkonsoloslukları, Bağdat, Zagreb ve Slovenya Büyükelçilikleri ve Avrupa Konseyi Daimi Temsilciliği’nde yurtdışında çalıştı. Mayıs 2021’de Freetown’a Büyükelçi olarak atandı.

Tanzanya Türkiye Büyükelçisi kim?

Dışişleri Bakanlığı – Darüsselam Büyükelçiliği – Büyükelçinin Özgeçmişi Büyükelçi Dr. Mehmet Güllüoğlu 1982 yılında Konya’da doğdu.

Tanzanya başkanı kim?

Samia Suluhu HassanTanzanya / Başkan

Mehmet Güllüoğlu nerede çalışıyor?

2013-2017 yılları arasında Türk Kızılayı Genel Müdürü olarak görev yaptı. 2017 yılında Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı olarak atandı. 8 Aralık 2020’de Dar es Salaam’a Tanzanya Büyükelçisi olarak atandı.

Filistin Büyükelçisi kimdir?

Büyükelçi Dr. Faed MUSTAFA, Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a Filistin’e verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, Filistin Devleti olarak Türkiye’ye minnettar olduğunu belirtti.

Tanzanya Darüsselam vize istiyor mu?

Türkiye Cumhuriyeti ile Tanzanya arasındaki karşılıklı vizesiz seyahat kapsamında yer alan pasaport hamilleri, 90 güne kadar konaklamalı kısa süreli seyahatlerde Tanzanya’ya vizesiz seyahat edebilmektedir.

Türkiye Kırgızistan Büyükelçisi kimdir?

Kırgızistan Dışişleri Bakanı Ceenbek Kulubayev, Türkiye’nin Bişkek Büyükelçisi Ahmet Sadık Doğan ile görüştü.

Avustralya Türkiye Büyükelçisi kimdir?

🇦🇺 ve 🌍’deki tüm yerli halkların haklarını desteklemekten gurur duyuyoruz. Bakan Yardımcımız Büyükelçi Berris Ekinci, Avustralya’nın Ankara Büyükelçisi Miles Robert Armitage ile bir araya geldi. Görüşmede iklim değişikliği ve enerji alanında iş birliği fırsatları ele alındı.

Pakistan Ankara Büyükelçisi kimdir?

Savunma Bakanı Yaşar Güler, Pakistan’ın Ankara Büyükelçisi Yousaf Junaid’i kabul etti, Milli Savunma Bakanlığı | T.C. Milli Savunma Bakanlığı

Belçika Büyükelçisi kimdir?

Belçika Büyükelçisi Michel Malherbe, Vali İzzettin Küçük’ün kendilerini son derece samimi bir ortamda karşılamasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Zambiya Büyükelçisi kimdir?

Zambiya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Miriam Mulenga, DeİK Başkanı Ömer CİHAD VARDAN’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Özbekistan Büyükelçisi kimdir?

Özbekistan Ankara Büyükelçisi Alisher Agzamhodjayev, Valimiz Yunus Sezer’i makamında ziyaret etti.

Nijer Ankara Büyükelçisi kimdir?

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Nijerya’nın Ankara Büyükelçisi Salou Adama Saliah Gazibo’yu kabul etti. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Nijerya’nın Ankara Büyükelçisi Salou Adama Saliah Gazibo’yu kabul etti.

Zambiya Büyükelçisi kimdir?

Zambiya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Miriam Mulenga, DeİK Başkanı Ömer CİHAD VARDAN’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Asmara Büyükelçisi kimdir?

Eritre ve Türkiye arasındaki ilişkilerEritreTürkiyeDiplomatik Misyon-Asmara’daki Türk BüyükelçiliğiTemsilcilik-Büyükelçi Aykut Kumbaroğlu4 satır daha

Endonezya Ankara Büyükelçisi kimdir?

27 Eylül 2023 tarihinde, Endonezya İstanbul Başkonsolosluğu, yeni atanan Endonezya Ankara Büyükelçisi Sayın Achmad Rizal Purnama’nın Marmara Bölgesi’ndeki Endonezya toplumuna tanıtılmasına ev sahipliği yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Olgun Escort